Nieuws berichten
SLVH

SAMENLOOP VOOR HOOP

Taiji Quan & Qigong school van Geel loopt mee en staat stil bij kanker.

Mijn hart loopt voor jou!

SAMENLOOP VOOR HOOP is een evenement waarbij deelnemers en toeschouwers meeleven met iedereen die met kanker te maken heeft gekregen.
Gedurende een 24 uur durende wandelestafette wordt er stilgestaan bij de kracht en de moed die ervoor nodig zijn om kanker te overleven, én vieren we het leven.

Met SAMENLOOP VOOR HOOP zamelen we geld in voor kankeronderzoek, om de strijd tegen kanker uiteindelijk te winnen. Daar is geld voor nodig, veel geld.

SLVH

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker?

Geef jezelf of samen als koppel op als deelnemer aan het Team Cora van Geel. Wij verwachten wel een financiële bijdrage van jou. Als teamlid zamel jij vooraf geld in, of doe je een bijdrage uit eigen zak.
De wandel estafette start op zaterdag om 15:00 uur en eindigt op zondag om 15:00 uur. Je hoeft uiteraard geen 24 uur te lopen; 1 of 2 uur is voldoende. Tijdens de SAMENLOOP VOOR HOOP wisselen de teameleden elkaar af. Er loopt dus altijd minstens een teamlid op het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Bezoekers en teamleden kunnen volop genieten van de andere activiteiten tijdens het evenement zoals een braderie, muziek en kindervermaak.

Opgeven voor deelname:
Kijk op de intekenlijst en geef je op via: iverrips104@gmail.com

Samen maken wij er een succesvol en onvergetelijk evenement van!

SAMENLOOP VOOR HOOP
13 & 14 JUNI 2015
STADSHART AMSTELVEEN

2019-09-25 (456)